All you need is glove, Designer Knitting winter 08/09, Drops Silke-Tweed

Tangled Yoke Cardiganin tuhkasta nousevat kuin Feeniks konsanaan Jared Floodin hurmaavat sormikkaat. Designer Knitting winter 08/09 -numerossa julkaistut palmikkosormikkaat pistivät heti silmään lehteä ensi kertoja selaillessa. Ja mikäs parempi langaksi kuin monessa liemessä keitetyt Dropsin Silke-Tweedit. Eivät varmasti tämän käsittelyn jälkeen enää säikähdä.

SormikkaatHarvinaista kyllä sain sormikkaat kohtalaisen kivuttomasti valmiiksi vaikka tein ne yksi kerrallaan. Villasukkien kohdalla tämä on ylitsepääsemätön ongelma, mutta kenties ohje oli nyt sen verran houkutteleva ja mielenkiintoinen, että valmista tuli nopeasti. Ohjeessa on muuten muutama virhe, joten kannattaa tehdessään ensin tarkistaa ne lehden nettisivuilta. Järkeilemällä ne huomaa aika pian.

Pirtin Kehräämön karstalankaaSeuraavaksi pääsin silittelemään näitä. Ihanan karhean rouheaa ja se tuoksu…

Mutta siitä lisää seuraavalla kerralla.

2 kommenttia on All you need is glove -sormikkaat

  1. Tess sanoo:

    Hienot käsineet!

  2. Marjo sanoo:

    Näitä ei passaa sit unohtaa mihinkään kaupan kassalle… Hienot ovat!

Vastaa