Tangled Yoke Cardigan in memoriamKovista pelastamisyrityksistä huolimatta asia on nyt myönnettävä. Tangled Yoke Cardigan ei ollut enää pelastettavissa.

Ohje antoi odottaa paljon, edessä siinti se ”täydellinen neuletakki”. Ja oikeilla toimenpiteillä tämä olisi varmasti onnistunutkin. Mutta jälleen tulee vastaan useammankin neulojan kulmakivi: mallitilkku. Jos en olisi uskonut vyötteen tiheyteen vaan tehnyt kiltisti sen tilkun ja jos olisin ollut vielä viisaampi ja kastellut langan ennen neulomista, olisivat nämä voivottelut mahdollisesti turhia. Mutta oppia ikä kaikki, pistäkäämme tämä muistiin seuraaviin projekteihin: Mallitilkku, mallitilkku, mallitilkku. Ja muistakaamme myös, että Silke-Tweed venyyyyy kasteltaessa.

Tangled Yokesta muisto vainTangled Yoke on nyt siis enää muisto, tiukkaa se teki mutta näin on varmasti parempi meille molemmille. Dropsin Silke-Tweed on nyt monessa vedessä uitettu ja syntyy uudelleen jonkin toisen neuleen muodossa sopivan suruajan jälkeen. Samaan ohjeeseen tuskin palaan ihan kohta, tämä vaatii hieman sulattelua.

Kaikeksi onneksi Marjo auttoi miestä (naista) mäessä ja toi Korialta Novitan tehtaanmyymälästä kaksi kerää aurinkoista leijonankeltaista Isoveljeä, joka ainakin paikallisista kaupoista ehti loppumaan ennenkuin allekirjoittanut ne hoksasi.

Eteenpäin, sano mummo lumessa! Ja sitä sorttia täältä seudulta näillä keleillä riittääkin.

2 kommenttia on Tangled Yoke Cardigan in memoriam

  1. Marjo sanoo:

    R.I.P.
    Uskaltaakohan tuota mallia itse joskus koettaa… Ja hyvä jos niistä keristä oli ”apua”.
    Itse yritän pidättäytyä vain siinä huivilangassa, mutta ans kattoo kuin käy, kun illalla tilauksen naputtelen. Laittaisin panokseni vaihtoehdolle huonosti.

  2. […] Tangled Yoke Cardiganin tuhkasta nousevat kuin Feeniks konsanaan Jared Floodin hurmaavat sormikkaat. Designer Knitting winter 08/09 -numerossa julkaistut palmikkosormikkaat pistivät heti silmään lehteä ensi kertoja selaillessa. Ja mikäs parempi langaksi kuin monessa liemessä keitetyt Dropsin Silke-Tweedit. Eivät varmasti tämän käsittelyn jälkeen enää säikähdä. […]

Vastaa