Kahvilla tunikan kanssa…

Mipen suunnittelema Coffee tunic valmistui nopeasti ja tarpeeseen. Tarpeeseen saada taas neule onnistumaan onnettoman Tangled Yoke Cardiganin jälkeen ja tarpeeseen tunika-mallisesta neuleesta. Noudatin ohjetta aika lailla täsmällisesti ja lankana oli ohjeenkin mukainen Novitan Nalle. Tuttu ja turvallinen ja hyväksi todettu lanka, jolla ei ole vaarana epäonnistua. Puikot olivat hieman ohjetta pienemmät, näin tulikin juuri sopiva koko.

Ja odotukset täyttyivät, neuleesta tuli täydellinen! Juuri sopiva ja mukavan mittainen. Ainoa huono puoli on vähän liian suuri kaulus, mutta se asia ratkeaa kääntämällä reuna alimmaiseksi. Rentoutin aluksi jäykkää kaulusta myös kastelemalla sen, muuten en tunikaa ole vielä kastellut. Toivotaan, että se pysyy kuosissaan sitten kun sen aika tulee.

Väri olisi voinut olla joku muukin, mutta kaupassa oli langanostohetkellä potentiaalisena vain harmaa Nalle ja tarve oli suuri. Ehkäpä voisin joskus tehdä toisen samanmallisen eri värisenä. Ohjeen mukainen ruskea olisi aika hyvä.

3 kommenttia on Having coffee with my tunic

  1. Marjo sanoo:

    Mie jo naamakirjasta katoinkin, että onkohan tää vai eiköhän tää oo… Se on hieno!

  2. Tess sanoo:

    Kaunis tunika!

  3. Tiina sanoo:

    Kivan näköinen tunika!

Vastaa