Tein kutakuinkin vuosi sitten erilaisia pajukoristeita. Nyt näistä viimeisinkin pajutyö on löytänyt paikkansa. Tämä letitetty pajuviritys sai paikkansa olohuoneen seinällä. Asetelmassa on mukana kaksi PartyLiten kynttiläsomisetetta, jotka asettuivatkin ulkonäkönsä puolesta hyvin pajukoristeen kaareviin muotoihin

Pajulettien seassa on myös rautalankaa, joten kuivanakin koristetta voi vielä varovasti vääntää parempaan muotoon. Koristeen muoto oli ihan oman pääni tuotos, piirtelin vain ensin paperille mitä mieleen tuli. Silloin ei ollut vielä aavistustakaan, mihin tuota häkkyrää voisi lopulta käyttää. Nyt ajateltuna tuo kuvaakin hyvin tulen liekin liikkeitä ja käy siten hyvin kynttilöiden kanssa yhteen.

PartyLite tarjoaa paljon mm. tuollaista rustiikkia tavaraa, joka miellyttää hyvin omaa silmääni. Ja kynttilöiden suurkuluttaja näin pimeän aikaan tunnustan myös olevani :)…

4 kommenttia on Pajutyö löysi paikkansa

 1. katja sanoo:

  tosi hyvännäköinen viritelmä!

 2. Eila sanoo:

  Kaunis asetelma!

 3. selma sanoo:

  Näyttää tosi hyvälle tuo asetelma. Aika se tavaran paikoilleen asettaa, vai oliko se niin :D , no, siitä huolimatta hyvännäköinen taideteos.

 4. risulintu sanoo:

  Hieno, veistoksellinen asetelma. Mukavia väkerryspäiviä Sinulle :)

Vastaa