Pienen keväthiljaisuuden jälkeen täällä taas, eli tahtoo pihakuopsutukset ja auringon paiste viedä aikaa blogituksilta. Neulerintamalla myös hiljaista, risutöitä tekee kuitenkin mullanmöyrinnän lomassa.

Risutöitä

Arkinen muoviamppeli sai uuden kuoren risuista ja aiemmin keväällä tehty risusarvi sai täytteekseen hopeaputouksen. Lisää kuvatuksia muista jutuista mahdollisesti tulossa, mikäli auringosta ja kesästä ei kertakaikkiaan jaksa välillä nauttia…

Aurinkoista juhannusta kaikille!

Risutyöt - amppeliRisutyöt - risusarvi

Tags:

2 kommenttia on Risut antoivat muoviamppelille uuden elämän

  1. Marjo sanoo:

    OMG, she’s alive! ;)

    Miunkin pitäis joskus kokeilla tuota risuilua… Siitäkin sais näköjään kaikkea kivaa.

    Mukavaa juhannusta!

  2. aura sanoo:

    Hauskaa juhannusta!

Vastaa