Kiitos kaikille Vogue-neuletta kommentoineille! Se onkin jo päässyt kovaan käyttöön :)

Heartland lace shawlHeartland lace shawl on jo odottanut kuvaustaan jo jonkin aikaa ja päässyt siinä välissä käyttöönkin. Ja myös todettu hyväksi.

Neuloin ohjeeseen verrattuna yhden perusmallikerran enemmän ja huivi onkin nyt sopivan reilu hartiahuiviksikin, mutta ei kuitenkaan liian suuri kaulahuiviksikaan.
Heartland lace shawl, lähikuvaLankana liukuvärjätty virolainen villalanka, jota kului 155 g.

Mallikerta oli esim. Flower Basket Shawliin verrattuna hieman hankalampi, joten ohjetta täytyi seurata tarkasti. TV-neuleeksi siis ei sopiva (opittu myös kantapään kautta…) Onneksi virolainen on sen verran karheaa, että sitä on helppo purkaa.

Huivin kuva löytyi viime vuonna Buffalo Goldin sivuilta ja ohjeen sai pyytämällä sähköpostitse. Nyt juttu, josta kuva löytyi on jo taidettu poistaa, mutta halutessa kannattaa tiedustella ohjetta silti. Ainakin se löytyy lanka-ohje -settinä heidän verkkokaupastaan. Ohje löytyy myös Wild Fibers -lehden winter 2007 -numerosta.

Pajutyö

Pyöreäpohjainen pajuamppeliSyksyllä kerätyistä tuorepajuista syntyi ulkokäyttöön pyöreäpohjainen pajuamppeli. Aloitettu peruskoripohjana ja jatkettu kaarevana ylöspäin. Kannakkeina toimivat tällä kertaa loimipajut, joiden sidoskohta koristeltu vielä japanilaisella silmällä. Ohje löytyy kirjasta Puno pajusta ja muista luonnonmateriaaleista (Christina Sjöberg).

Tags: , ,

Vastaa