Siis lankojen ostaminen (jos en sitä ole vielä tähän mennessä huomannut…) Eilen tulivat kotiin uudet langat, joita tilattiin Marjon kanssa Mervillasta. Tässä on minun saaliini, Marjo varmaan esittelee aikanaan omansa.

Uudet langat 10/07Siispä: Liukuvärjättyä virolaista villaa, Dropsin Alpacaa sekä yllätys-Fabel (kiitos Merja!).

Villalangat päätyvät varmasti huiveiksi, ainakin toisesta tulee Icelandic Lace Shawl, toinen malli on vielä etsinnässä. Alpacaa käytetään todennäköisesti pipossa tms, yhdessä kaarrokepaidasta jääneiden lankojen kanssa.

Ai kuinka niin sitten addiktoivaa? Koska taas jo katselen muita virolaisia villalankoja kieli pitkällä ja onhan niitä muitakin välttämättömiä lankaostoksia odottamassa sopivaa hetkeä…

1 kommentti on Tämä on addiktoivaa!

  1. Marjo sanoo:

    No nyt sie paljastit minut… Enhän minä mitään lankoja oo tilannu… ;) Arvaa kuka muuten tulosti tuon samaisen huivin ohjeen? (Tosin onhan niitä paaaaaaljon muitakin). Kerrankin jotain syytä odottaa maanantaita ja työpäivää!

Vastaa