Kesän ensiaskeleista on jo vähän pidemmän aikaa, syypäänä mokomakin kesäloma. Aika kului sujuvasti mm. mökkeillen, käsitöihin en juurikaan ehtinyt paneutumaan. Pajutöiden tuotanto sen sijaan oli vauhdissaan, laitan kuvia heistä heti kun saan asetettua kameran käteeni.

Nyt kuitenkin uudella innolla katselen jo kaikkea ihanaa uutta, jota mm. Novitan syys-lehti tarjoaa! Ehkäpä pian aloittelen jotain jo pukinkonttiinkin (yritän ottaa opikseni liian monista aatonaattona lankojen päättelyyn käytetyistä hetkistä…).

Tempting ei ole toukokuun lopun postauksen kuvasta edistynyt juuri lainkaan, suuresta hehkutuksesta huolimatta inspiraatiovaje tahtoo iskeä.

Toivon mukaan kuvia pajutöistä tulossa ensi viikon alussa, viikonloppuna tuskin ehtii sillä ohjelmassa on rok rok!

Tässä vielä kuva maisemasta, jota saamme mökkirannassa ihailla, joten ymmärtänette päivitystauon pituuden :).

Sohvinrannan laituri

Vastaa