Toppi “Tempting II” Novita BambustaKauniiden kesäsäiden vuoksi neuleet tahtovat välillä jäädä huomioimatta, mutta jonkun verran on myös Tempting II -toppi edennyt. Bambu on hieman hitaanlaista neulottavaa, ohuehkoa kun on, mutta jospa se parhaille kesähelteille valmistuisi..

Mallikerta on vähän tylsää samalla värillä tehtävää 1 o 1 n -neuletta, mutta tätähän tekee vaikka kirjaa lukiessa :) . Tuo väri tosin välillä vähän mietityttää, olenkohan varmasti vaaleanpunapaita-tyyppiä, mutta värivalikoima kun ei kovin laaja Bambussa ole. Muotonsa menettämistä pelkään myös hieman, kuten Marjutkin, mutta sen saa sitten nähdä. Joka tapauksessa odotan innolla lopputulosta!

Kävimme eilen patikoimassa Kolin maisemissa. Tässä lopuksi ihailtavaksi maisema Mäkränvaaralta. Vasemmassa reunassa näkyvä huippu on Ukko-Koli, tyyni järvenpinta kimmeltää Pielisellä.

Mäkrävaara - Ukko-Koli

Tags:

Vastaa