Kiitos paljon tervetulotoivotuksista ja neulekommenteista, ne lämmittävät pientä mieltä :).
Nyt kun ei käsissä ole mitään suurempaa työtä, tuntuu ainakin itsestä käsityörintamalla olevan hiljaisempaa. Knittyn kauniilla Branching out -mallilla neulomani mohair-huivi on välillä katkolla, kun näin kevätauringon paistaessa haluaisi kääntää ajatukset jo keväisempiin töihin… Haaveissa on ainakin Tempting 2 Knittystä, mutta myös Novitan kesälehdessä oli paljon ihania kesämalleja.
Laukku Novita Malibusta Tällä hetkellä ”välityönä” on menossa laukku Novita Malibusta, ohje löytyi Novitan kesälehdestä. Malli on todella nopea virkata ja lankana Malibu on uusi suosikkini! Kevyempänä neuleena kauniisti laskeutuvaa ja kierteeltään napakkaa, joten sitä on helppo työstää. Löperön alpakka-langan jälkeen oikein tervetullutta vaihtelua!
Vyö Novita Malibusta Novitan lehdestä bongasin myös tämän Malibulla ja puuhelmillä virkatun vyön. Kevensin alkuperäistä ohjetta noilla välihässäköillä, ihan vain pitkiä pylväitä pari kerrosta.
Tänään ulkona käydessä linnut lauloivat kilpaa ja tuoksui juuri siltä kuin aina keväisin tähän aikaan, tiedättehän? Se saa aina mielen piristymään :).
Keväistä viikonloppua!

2 kommenttia on Kevättä rinnassa

  1. martsuli sanoo:

    Hienoja töitä sinulla! Tervetuloa bloggaajaksi!

  2. Typy sanoo:

    Minäkin näin jälkijunassa toivottelen tervetulleeksi rinkiin riemukkaaseen :-)

Vastaa