Tunnustamisen paikka. Olen ollut ylettömän laiska kuvaaja. Nyt esittelyssä siis jo keväällä ja loppukesästä valmistuneita.

Seascape

Seascape, ohje Knitty.com. Lankana Drops Kid-Silk, sävy keskiroosa, puikot 4-koon. Tarkoitus oli valmistua häähuiviksi, mutta toisin kävi, myöhästyi vain muutaman päivän. Häissä täytyi siis turvautua vanhaan huiviin.

Kid-Silk oli yllättävän mukavaa neulottavaa, vaikka ensimmäisillä kerroksilla taisinkin vannoa milloinkaan ottavani enää mohairia puikoilleni… Huivista tuli mukavan vilpoisa kesäkäyttöön, mutta kuitenkin tarpeeksi hartioita tuulen vireessä lämmittävä.

Toinen kameralta unholaan jäänyt projekti on Novitan 7-veljestä -erikoisliitteessä ollut palmikkosetti. Lankana siis aina rakas 7-veikka. Sain baskerin ja lapaset valmiiksi kevättalvesta, setin kaulaliina valitettavasti odottelee UFOna valmistumistaan…

Vaikken varsinaisesti baskeri-ihminen olekaan, tästä saattaisi hyvinkin tulla muutos tapoihini.

3 kommenttia on Kuvatuksia

  1. Marjo sanoo:

    Auts, ja taas uusi ihana huivi wanna-do listalle…

  2. Tess sanoo:

    Aivan ihana tuo huivi :) En olekaan aiemmin kiinnittänyt huomiota tuohon ohjeeseen.

  3. minnap sanoo:

    kauniita!

Vastaa